Ποδόσφαιρο

O Mαντσίνι “βλέπει”… ρεκόρ τετραετίας

Για μεγάλα πράγματα φέτος

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι συνεχίζει στον Άρη που με την παραμονή του Αργεντινού, αν μη τι άλλο, διατηρεί στις τάξεις του έναν υπερπολύτιμο ποδοσφαιριστή. Ο οποίος κάθε χρόνο δείχνει ολοένα και πιο βελτιωμένος, ανεβάζοντας στροφές και φανερώνοντας πόσο σημαντικό “κεφάλαιο” αποτελεί για τους “κίτρινους”.

Την περασμένη σεζόν (2021/22) ο Μαντσίνι πέτυχε 5 τέρματα στα παιχνίδια της Super League και αυτό αποτέλεσε το ρεκόρ του όσον αφορά την θητεία του στον Άρη, αφού την πρώτη του χρονιά (2019/20) στους “κίτρινους” δεν σκόραρε και την δεύτερη χρονιά του (2019/20) πέτυχε 3 γκολ. Φέτος, ο Αργεντινός, ήδη, μετράει 3 τέρματα στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως ο Μαντσίνι “βλέπει”… ρεκόρ τετραετίας με την φανέλα του Άρη όσον αφορά το σκοράρισμα. Η περσινή επίδοση των 5 γκολ κάλλιστα μπορεί να μείνει… πίσω, αφού τα 3 γκολ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δημιουργούν προϋποθέσεις για να “έρθει” την τρέχουσα σεζόν η κορυφαία συγκομιδή τερμάτων για τον Αργεντινό σχετικά με το διάστημα που ανήκει στoυς “κίτρινους”.

Ο MANTΣΙΝΙ ΣΤΗ SUPERLEAGUE:

ΣΕΖΟΝ 2019/20: 0 ΓΚΟΛ (25 αγώνες)
ΣΕΖΟΝ 2020/21: 3 ΓΚΟΛ (32 αγώνες)
ΣΕΖΟΝ 2021/22: 5 ΓΚΟΛ (31 αγώνες)
ΣΕΖΟΝ 2022/23: 3 ΓΚΟΛ (5 αγώνες)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button