Ποδόσφαιρο

Ο Καμάτσο και το σενάριο πώλησης – “Είναι ο πρώτος στη λίστα των αποχωρήσεων…”

Δίνουν συνέχεια οι Πορτογάλοι

Tην Τρίτη το yellowradio.gr ανέδειξε το πορτογαλικό δημοσίευμα που υπογράμμιζε ότι το όνομα του Ράφαελ Καμάτσο είναι μέσα σε μια λίστα παικτών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι οποίοι είναι εκτός πλάνων. Πλέον, οι Πορτογάλοι πηγαίνουν έδωσαν συνέχεια στο θέμα του 23χρονου που έπαιξε στον Άρη και πήγαν ένα… βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα, με νέο δημοσίευμα, ο Καμάτσο είναι πρώτος στη λίστα των παικτών σχετικά με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τον πορτογαλικό σύλλογο. Τα τελευταία 24ωρα δεν είχε αποσαφηνιστεί με τον ποιον τρόπο θέλει να “χωρίσει” η Σπόρτινγκ με τον Καμάτσο, δηλαδή με πώληση ή “δίνοντας” του την “ελευθερία” του. Ωστόσο, βάσει όσων προκύπτουν από πλευράς των Πορτογάλων, σε πρώτη φάση φαίνεται ότι στο μυαλό είναι το σενάριο της πώλησης για τον ποδοσφαιριστή που έπαιξε φέτος στον Άρη.

“Το πρώτο όνομα στη λίστα των παικτών προς αποχώρηση, είναι ο Ράφαελ Καμάτσο. Ο ποδοσφαιριστής που κερδίζει 2,6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, βρίσκεται εκτός πλάνου του Ρούμπεν Αμορίμ και αναζητείται λύση για τον 23χρονο παίκτη”, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει με το σενάριο της πώλησης του Καμάτσο.

“Ο φάκελος του συγκεκριμένου αθλητή είναι προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ, επειδή, με το να μπορούν να τον πουλήσουν, όχι μόνο θα φέρουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, αλλά θα ελευθερώσουν επίσης αρκετό χώρο στο κομμάτι της μισθοδοσίας και αυτό (σ.σ. το ποσό που θα “γλιτώσει” η Σπόρτινγκ από τον Καμάτσο) θα μπορούσε να διατεθεί σε μελλοντικό συμβόλαιο του  Βίκτορ Γιοκέρες (σ.σ. έπαιξε φέτος στη Κόβεντρι)”. Kαι το άρθρο καταλήγει: “Ο Καμάτσο πέρασε τη σεζόν 2022/23 ως δανεικός στον Άρη στην Ελλάδα. Κατά την διάρκεια της σεζόν, έπαιξε 32 παιχνίδια (1.150 λεπτά), έχοντας τρία γκολ και δύο ασίστ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com