Ποδόσφαιρο

Παραμένει σε αναμονή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη για την έναρξη της υλοποίησης του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη νέα περίοδο.

Όχι ότι έχει αργήσει, αλλά με δεδομένο ότι μετράει αντίστροφα για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προχωρήσουν σε κάποιες πρώτες κινήσεις. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν υποθέσεις σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές, ακόμη δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάτι.

Όντως υπάρχουν προχωρημένες περιπτώσεις και πλέον υπάρχει η αίσθηση πως πολύ σύντομα θα γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάτι τέτοιο να συμβεί ακόμη και την προσεχή Παρασκευή, όταν και η ΠΑΕ Άρης θα παρουσιάσει το νέο χορηγό της (novibet), αλλά και τις εμφανίσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το βάρος έχει πέσει ειδικότερα σε τρεις θέσεις. Στόπερ. Χαφ και φορ είναι οι τρεις κινήσεις τις οποίες ο Άρης ιδανικά θα ήθελε να ολοκληρώσει ακόμα και μέσα σε αυτή την εβδομάδα, έχοντας… από κοντά και μία κίνηση στα εξτρέμ .

Υπάρχουν επιλογές διαφόρων ειδών -κυρίως στο οικονομικό- με τον Άρη να… κυνηγάει κάτι άμεσο, αλλά και με σιγουριά ότι θα κάνει καλές επιλογές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button