Ποδόσφαιρο

Ο Γκουιαγόν, η βίζα και η πιθανή άφιξη στη Θεσσαλονίκη

Τι γίνεται με τον συγκεκριμένο παίκτη ο οποίος ήταν τραυματίας

Πριν το πρώτο ματς κόντρα στον Άρη, οι Ισραηλινοί έγραφαν πως “ο Παρφέ Γκουιαγόν ταλαιπωρείται από καταπόνηση στη βουβωνική χώρα, θα χάσει τους αγώνες με τον Άρη Θεσσαλονίκης”. Από τότε, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πρόοδο όσον αφορά τον τραυματισμό του και μάλιστα γίνεται λόγος για άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

Δεν βρέθηκε την Δευτέρα στην πόλη λόγω προβλήματος με την βίζα του, όμως εκτιμάται πως μπορεί να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη. “Ο μέσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρφέ Γκουιαγόν, ο οποίος τραυματίστηκε πρόσφατα, δεν πέταξε με την ομάδα στην Ελλάδα σήμερα (Δευτέρα) λόγω προβλημάτων βίζας.

Από την Μακάμπι υποστηρίζουν ο Παρφέ Γκουιαγόν θα πετάξει στην Ελλάδα αύριο και αν νιώσει καλά στην προπόνηση μέχρι τον αγώνα, θα επιστρέψει κι αυτός στην αποστολή”, αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ. O Γκουιαγόν είναι 21 ετών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Στο Ισραήλ τόνιζαν το προηγούμενο διάστημα για τον συγκεκριμένο παίκτη πως “ξεκίνησε την σεζόν με ενθαρρυντικό τρόπο” και όταν είχε τραυματιστεί, έκαναν λόγο για “απoγοητευτικά νέα για την Μακάμπι Τελ Αβίβ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button