Μπάσκετ

Προσέχει για να… έχει ο Άρης με τους 7 ξένους

Η ατυχία με τον Χάγκινς και η… ετοιμότητα των “κιτρίνων” για παν ενδεχόμενο

Οι Μήτρου-Λονγκ και Πακ “προστέθηκαν” στο ρόστερ του Άρη, με την διάρκεια των συμβολαίων τους να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ Άρης. Την δεδομένη χρονική στιγμή οι “κίτρινοι” διαθέτουν επτά ξένους, εκ των οποίων είναι τραυματίας ο Χάγκινς, που αναμένεται να γυρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις -λογικά- τον Δεκέμβρη.

Μέχρι τότε, ο Άρης δίχως τον Αμερικανό θα πορεύεται με έξι ξένους, συμπεριλαμβανομένων των δύο νέων αποκτημάτων του. Όταν γυρίσει ο Χάγκινς, τότε οι “κίτρινοι” θα έχουν επτά ξένους και θα υπολογίζονται κάθε εβδομάδα οι έξι (σ.σ. στην αποστολή). Αυτό δίνει μια πληθώρα επιλογών (οι επτά διαθέσιμοι ξένοι, δηλαδή), όμως υπάρχει και ένας ιδιαίτερος λόγος για το ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα θα έχει μια εξτρά λύση (6+1 ξένοι). Αυτός έχει να κάνει με έναν πιθανό τραυματισμό.

Προφανώς, ουδείς θέλει να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά όταν τραυματίζεται ένας πολύ σημαντικός παίκτης, όπως είναι ο “μαέστρος”-οργανωτής της φετινής ομάδας, ο Χάγκινς και… ξαφνικά λιγοστεύουν οι λύσεις, γίνεται αντιληπτό ότι ο Άρης διαθέτοντας επτά ξένους, μπορεί να είναι έτοιμος για… παν ενδεχόμενο, σε περίπτωση μιας ατυχίας (τραυματισμός) μελλοντικά στους “κοντούς”.

Με λίγα λόγια, μπορεί το προηγούμενο διάστημα ο “Αυτοκράτορας” να μην βιαζόταν για να αποκτήσει ξένο ή ξένους αφού ο Γιάννης Καστρίτης αναζητούσε το κατάλληλο κομμάτι του αγωνιστικού “παζλ” ενώ εκτός όλων των άλλων δεν υπήρχε ο λόγος για βιασύνη όταν η ομάδα έχει δύο νίκες σε τέσσερις ντέρμπι, όμως η ατυχία με τον Χάγκινς είναι λογικό να δημιουργεί ένα ερωτηματικό για το τι μπορεί να συμβεί αν στο μέλλον επαναληφθεί μια ακόμη τέτοια… αναποδιά με τους ξένους. Άρα, ο Άρης με τους επτά ξένους στο ρόστερ, προσέχει για να… έχει, σε ένα “στραβό” ενδεχόμενο τραυματισμού, αφού ακόμη κι αν συμβεί αυτό, θα υπάρχει η λύση για να πορεύεται η ομάδα με έξι ξένους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button