Ποδόσφαιρο

Τι λέει η λίγκα για το Άρης-Λαμία

Ο Άρης θα υποδεχθεί τη Λαμία για έβδομη φορά στην ιστορία του, με τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια να έχουν γίνει για τη Super League, ένα για τη δεύτερη κατηγορία και ένα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τα τέσσερα από τα έξι ματς έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία, ενώ στα δύο τελευταία δεν σημειώθηκε ούτε γκολ και έχουν σφραγιστεί από το 0-0. Στις 23 Ιανουαρίου 2022 για τον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος της Super League και τρεις μέρες νωρίτερα, στις 20 Ιανουαρίου, υπήρξε μεταξύ τους 0-0 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν συναντήθηκαν τέσσερις φορές, δύο για το Κύπελλο Ελλάδος και δύο για το πρωτάθλημα, με τον Άρη να επικρατεί μόνο στο μεταξύ τους παιχνίδι για την Super League στην Λαμία και από εκεί και πέρα να υπάρχουν τρεις ισοπαλίες στο 90λεπτό και την Λαμία να παίρνει τη νίκη στην παράταση με 1-0 στις 26 Ιανουαρίου 2022 και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Η τελευταία νίκη του Άρη επί της Λαμίας ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, με 3-1 στο ¨Κλεάνθης Βικελίδης”, η οποία είναι και η ευρύτερη επί της ομάδας της Φθιώτιδας, αφού η προηγούμενη νίκη του ήταν με 1-0 στις 14 Ιανουαρίου 2019 χάρη σε ένα γκολ του Ματίγια.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 30 Αυγούστου 1995 στην έδρα της Λαμίας για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Τσιαντάκη. Εκείνη τη σεζόν η ομάδα της Φθιώτιδας αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 5-2

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button