Μπάσκετ

Νετζήπογλου: “Στον Άρη είμαστε μια οικογένεια – ο κόσμος είναι συγκλονιστικός”

Στην εκπομπή του Yellow Radio FM 101.7 “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις” με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Όμηρος Νετζήποηλου.

Για τα συναισθήματα της νίκης:

“Είχαμε στοχεύσει τη νίκη στο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι ομάδα με έμπειρα αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη, δε μας ένοιαζε ποιον είχαμε απέναντί μας.

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είχε σερί νίκες, κάναμε κατάθεση ψυχής όμως για να κερδίσουμε και παίζαμε όλοι ο ένας για τον άλλον, έχουμε παιδιά με μεγάλη ικανότητα.

Ήμασταν αφοσιωμένοι στο πλάνο του προπονητή, η άμυνα είναι αυτό που μας ξεχωρίζει φέτος και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη.”

Τι σημαίνει για αυτόν η εμπιστοσύνη που έχει από την ομάδα:

“Εννοείται ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος που με εμπιστεύονται, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δείχνω ότι μπορώ, είμαστε σε καλό δρόμο.”

Για το αν νιώθει ότι ο Άρης μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά του:

“Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά, στον Άρη είμαι από 15 χρονών, τους ξέρω όλους και τους έχω αγαπήσει όλους, είμαστε μια οικογένεια.”

Για το πως νιώθει η ομάδα για το γεμάτο γήπεδο:

“Είναι πραγματικά συγκλονιστικό αυτό, όταν ήρθαν πρώτοι φορά οι ξένοι εδώ συγκλονίστηκαν, όπου κι αν παίζουμε υπάρχει φίλος του Άρη. Ευχαριστούμε τον κόσμο, θα δίνουμε τα πάντα για αυτόν.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com