Ποδόσφαιρο

“Ο Λάζαρος θέλει να πρωταγωνιστεί, ήταν καταλυτικός πέρυσι”

Στην εκπομπή του Yellow Radio FM 101.7, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις”, με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο Χαράλαμπος Παπετσής, Κύπριος δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ για την Ανόρωθση, και μίλησε για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Λάζαρος:

“Ήρθε στην Ανόρθωση και έκανε μια τρομερή χρονιά, “έδεσε” πολύ καλά με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος του έδινε τον ρόλο του πρωταγωνιστή που ο ίδιος θα ήθελε.

Ήτανε πρωταγωνιστής για την Ανόρθωση, ειδικά όταν η ομάδα έμπαινε στους ομίλους του Conference League, σκοράροντας μάλιστα και ένα από τα γκολ της σεζόν απέναντι στη Γάνδη.

Στο πρωτάθλημα ήταν επίσης καθοριστικός, σκόραρε γκολ και ασίστ, αυτός και ο Ουάρντα ήταν καταλυτικοί.”

Για την αποχώρησή του από την Κύπρο:

“Η ομάδα δεν τα πήγε πολύ καλά, ο Κετσπάγια ο οποίος έφερε τον Λάζαρο έφυγε, η ομάδα δεν πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα, ενώ είχε και έναν μικροτραυματισμό.

Ο ίδιος δεν ένιωθε σημαντικός στην ομάδα, ο νέος προπονητής είχε τον Λάζαρο στα πλάνα αλλά και αυτός έφυγε, υπήρξαν πολλές αλλαγές προπονητών με τον νεότερο να μην τα… βρίσκει με τον Λάζαρο.

Φέτος, φαινόταν σαν να μην απολάμβανε αυτό που έκανε, σαν να μην είχε κίνητρο ο Λάζαρος στην Ανόρθωση, πιστεύω πως θα ήθελε να είναι κάπου που νιώθει σημαντικός και όταν δεν το είδε, πάρθηκε μια απόφαση για να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα.

Ο Άρης είναι μια καλή επιλογή για αυτόν, αν τον βοηθήσει βέβαια να νιώθει πως θα πρωταγωνιστήσει

Ο Λάζαρος έκανε προπονήσεις, έχει να αγωνιστεί από τον Νοέμβριο αλλά συνέχισε να προπονείται κανονικά με την ομάδα.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button