Ποδόσφαιρο

Μοιράζονται τα παιχνίδια οι Κουέστα και Σιαμπάνης

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Τόλης Τερζής έδωσε την εξήγησή του γιατί στα τελευταία ματς επιλέγει τον Μάριο Σιαμπάνη αντί του Χουλιάν Κουέστα. Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε πως στα παιχνίδια που απομένουν οι δύο τερματοφύλακες θα μοιραστούν το χρόνο συμμετοχής.

“Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχουμε δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι είναι πολύ καλοί. Δουλεύουν πολύ σκληρά με τον προπονητή τους. Είχε γίνει συζήτηση πριν τον αγώνα με τη Λαμία, παρουσία και των δύο τερματοφυλάκων και του προπονητή τους.

Τους είπα ότι ο Κουέστα είχε πάρει όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ως τότε. Ο Μάριος (σ.σ. Σιαμπάνης) από την πλευρά του δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και στα επόμενα παιχνίδια θα πάρει συμμετοχές. Θα μοιράσουμε τις συμμετοχές ανάμεσα στους δύο. Όταν κάναμε τη συζήτηση, απομένανε δώδεκα παιχνίδια, δύο για το τέλος της κανονικής περιόδου και άλλα δέκα για τα πλέι οφ. Τους είπα να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι και οι δύο, γιατί θα πάρουν και οι δύο συμμετοχές, μοιρασμένα.  Είναι στο πλαίσιο των κινήτρων, που λέγαμε”, ήταν τα λόγια του Τόλη Τερζή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button