Ποδόσφαιρο

Οι “σίγουροι” και τα ερωτηματικά

Ο Τόλης Τερζής αυτήν την εβδομάδα δεν άνοιξε… ιδιαίτερα τα χαρτιά του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (02/04, 21.00) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ίσως αυτό να έχει να κάνει και με την ετοιμότητα των διεθνών που επέστρεψαν χθες στη Θεσσαλονίκη. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποια δεδομένα, αλλά προφανώς και ερωτηματικά για το βασικό σχήμα των κιτρινόμαυρων, ενόψει του ματς της 2ης αγωνιστικής των πλάι οφ.

Εκεί που τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα είναι στην άμυνα, εκεί όπου η τετράδα των Οντουμπάζιο, Πίρσμαν, Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι μάλλον σίγουροι, ενώ ένα ερωτηματικό υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα, με τους Σιαμπάνη και Κουέστα να τη διεκδικούν. Ετέμπο και Νταρίντα είναι οι άλλες δύο “σταθερές” της ενδεκάδας, σίγουρα θα παίξει ο Ματέο Γκαρσία στο ένα άκρο της επίθεσης, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις, πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση του Τερζή για το αν θα χρησιμοποιήσει ως βασικούς τους Λουίς Πάλμα και Καμαρά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρο, λόγω και της απουσίας των διεθνών, μέσα στη βδομάδα, οπότε μάλλον είναι δεδομένο πως κάποιες αποφάσεις θα είναι και της τελευταίας στιγμής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button