Γενικά

Lenovo tab 4: Alexa is here (Videos)

Η Alexa κάνει και τις υπόλοιπες συσκευές σας ακόμα πιο έξυπνες και την αξιοποιούμε πρώτα στα tablet μας.

Η σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια, σειρά Tab 4 μόλις έγινε ακόμα πιο πολύπλευρη με το Alexa-powered Home Assistant Pack. Χρησιμοποιείστε τη φωνή σας για να μάθετε τα νέα, τον καιρό ή για να έχετε πρόσβαση στο ημερολόγιό σας και δείτε τα όλα στην οθόνη του Tab 4. Μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα με τη φωνή σας. Χρησιμοποιείστε τη για να ψωνίσετε online, να ακούσετε ένα τραγούδι ή να ελέγξετε το έξυπνο σπίτι σας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτά που ψάχνετε χρησιμοποιώντας τις on-screen κάρτες του tablet, στην 10 ιντσών ή 8 ιντσών οθόνη του. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ρωτήσετε.

Το Home Assistant Pack εξοπλίζει το Tab 4 με την εφαρμογή Home Assistant, ένα ισχυρό ηχείο τριών watt και αναγνώριση φωνής μακρινού πεδίου με 2 μικρόφωνα, ώστε να επικοινωνείτε με το tablet σας από απόσταση μέχρι 3 μέτρων. Για να γνωρίσετε το νέο αυτό επίπεδο εξατομίκευσης, εισάγετε το Tab 4 στο Home Assistant Pack, δείτε την οθόνη σας να αλλάζει στο Home Assistant Interface και είστε έτοιμοι.

Με βάρος μόνο 320 γραμμαρίων, αυτό το πολύ ελαφρύ tablet έρχεται πάντα μαζί σας. Τέλος, με τα προαιρετικά Kid’s Pack και Productivity Pack, το Tab 4 σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ακόμα περισσότερα με μία συσκευή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button