Μπάσκετ

“Kλειδί” Χόρκλερ στο 60% των φετινών νικών

Τι έχει κάνει ο Αμερικανός

Ο Νοά Χόρκλερ ήταν εξαιρετικός απέναντι στο Λαύριο. Είχε νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη βάσει ranking. Έτσι, πρόσθεσε ακόμη έναν “κρίκο” στην… αλυσίδα των νικηφόρων αγώνων στους οποίους εξελίχθηκε σε “κλειδί” της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης έχει πάρει πέντε θετικά αποτελέσματα στη Basket League και στα τρία από αυτά, δηλαδή στο 60% του συνόλου των νικηφόρων ματς, ο Χόρκλερ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε 16 πόντους, έχοντας την εκπληκτική επίδοση των 7 κοψιμάτων. Τελείωσε το ματς με 22 βαθμούς στο ranking και “έδωσε” πολλά για εκείνο το “διπλό” στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα, ο νεαρός ήταν θετικότατος και απέναντι στην Καρδίτσα.

“Μάζεψε” 13 ριμπάουντ στον αγώνα, έκανε δύο κλεψίματα και έχοντας επτά πόντους στην στατιστική του, συγκέντρωσε 15 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Χόρκλερ βοήθησε τα μέγιστα για την νίκη ήταν αυτό της Κυριακής απέναντι στο Λαύριο, έχοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε ένα ματς που έπαιξε 21 λεπτά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button