Ποδόσφαιρο

Ιτούρμπε: “Δεν γνωρίζω για Γκόιας, συγκεντρωμένος στον Ιωνικό”

Ο Χουάν Ιτούρμπε, στις δηλώσεις που έκανε για τον αυριανό (4/2) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ιωνικό, απάντησε αρνητικά σχετικά με το ενδεχόμενο να υπογράψει στη Γκόιας, όπου τον… στέλνουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα.

Στην πρώτη ερώτηση προς τον Παραγουανό μέσο του Άρη, σχετικά με το σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά τις ήττες, που προηγήθηκαν, αυτός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του: “Η πραγματικότητα είναι ότι ψυχολογικά δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε τα πράγματα. Ξέραμε ότι όταν αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες τα πράματα δεν είναι εύκολα. Επίσης, ξέρουμε ότι αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δεν απομένουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος”.

Ερωτώμενος ο Ιτούρμπε, αν το παιχνίδι το κάνει πιο δύσκολο για τον Άρη το γεγονός ότι ο Ιωνικός είναι τελευταίος στη βαθμολογία και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, απάντησε: “Όλα παίζουν ρόλο. Στο γήπεδό τους, μάλιστα, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι. Εμείς, όμως, δεν έχουμε άλλη επιλογή πέρα από τη νίκη”.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, τέθηκε η ερώτηση προς τον Ιτούρμπε. Αυτός είπε: “Είχαμε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε το παιχνίδια αυτό για μια ολόκληρη εβδομάδα. Είχαμε μια τέτοια ευκαιρία μετά από πολύ καιρό, που δίναμε αγώνες σερί. Αγωνιστικά είμαστε καλά, αν και ψυχολογικά όχι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί τις δυνατότητες τις έχουμε για τη νίκη”.

Νίκη σημαίνει γκολ, όπου ο Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα. Σχετικά με το πώς θα λύσει ο Άρης αυτό το πρόβλημα, ο Ιτούρμπε άπλωσε την ευθύνη σε όλη την ομάδα: “Εκ πρώτης, αυτή είναι μια ερώτηση που απευθύνεται κυρίως στους επιθετικούς. Είμαστε ομάδα, όμως, και όλοι μαζί πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα. Πιστεύω ότι έχουμε τον τρόπο κι ελπίζω ότι θα βρούμε ένα ή δύο γκολ αύριο κόντρα στον Ιωνικό”.

Όσο για τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, που τον στέλνουν στην Γκόιας, ήταν κάθετος: “Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτά που αναφέρουν στη Βραζιλία. Προσωπικά, μόνο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό είμαι συγκεντρωμένος”.

Οι εκδηλώσεις της περασμένης Τετάρτης (1/2) στη μνήμη του Άλκη Καμπανού φυσικά δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστους τους παίκτες του Άρη. Σχολιάζοντάς τες, τόνισε ο Ιτούρμπε: “Έχω παρακολουθήσει ό,τι έχει γίνει. Ξέρουμε ότι ήταν μια τραγωδία. Ένα άσχημο γεγονός, μια πραγματική τραγωδία… Ολόκληρος ο Άρης, και ειδικότερα εμείς οι παίκτες, είμαστε δίπλα στην οικογένεια του Άλκη! Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θέλω να τους πω ότι δεν είναι μόνοι τους. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη!”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button