Μπάσκετ

Η μέχρι τώρα παρουσία του Σιδηροηλία στον Κόροιβο

Τι έχει κάνει ο καλαθοσφαιριστής του Άρη

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας εδώ και λίγες εβδομάδες ανήκει στον Κόροιβο, όπου έχει συμπαίκτη του έναν πρώην του Άρη, τον Νίκο Καμαρά. Κάνοντας χρήση τον κανονισμό του διπλού δελτίου, ο νεαρός μετακόμισε στην Αμαλιάδα προκειμένου να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής και ταυτόχρονα να “πάρει” εμπειρίες. Ως τώρα, ο Σιδηροηλίας έχει παίξει σε τέσσερις αγώνες, ως παίκτη του Κόροιβου.

Στο τελευταίο παιχνίδι (28/1) απέναντι στο Αγρίνιο, είχε 4 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Στο συγκεκριμένο ματς, ο νεαρός αγωνίστηκε 22 λεπτά ενώ πάνω από 20 λεπτά, είχε αγωνιστεί και απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη, ένας αγώνας (14/1) στον οποίο ο αθλητής του Άρη είχε 7 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Κόντρα στην Καβάλα (21/1) και τον Αμύντα (8/1), ο χρόνος συμμετοχής του ήταν μικρός, με τον Σιδηροηλία να μην έχει σκοράρει στα συγκεκριμένα δύο ματς, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 14 λεπτά (11′ κόντρα στον Αμύντα και 3′ απέναντι στην Καβάλα). Προφανώς, ο Σιδηροηλίας θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί όσο καλύτερα γίνεται στον Κόροιβο, με την ελπίδα εκεί να “ξετυλίξει” το ταλέντο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button