Ποδόσφαιρο

Γουρλής ο Καρυπίδης στη νίκη του Άρη στο Περιστέρι

Στο στάδιο Περιστερίου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης έκανε την πρώτη εμφάνισή του σε γήπεδο της Αθήνας, η οποία συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του. Κι αυτό διότι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νεάπολη δεν μπόρεσε να δώσει το παρών.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη παρακολούθησε την αναμέτρηση από μπουθ που βρισκόταν πάνω από τα VIP και σε όλη τη διάρκεια ήταν όρθιος, “έκοβε” βόλτες, ζώντας με τον δικό του έντονο τρόπο το ματς.

Φυσικά μετά το τέλος του παιχνιδιού πανηγύρισε έξαλλα το σπουδαίο διπλό.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button