Ποδόσφαιρο

Φουλ των λαθών στα μετόπισθεν…

Πολλά τα κενά… πίσω, τα οποία “πλήρωσε” ο Άρης

Απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, υπήρχαν κάποια λάθη τα οποία τελικά ο Άρης δεν τα “πλήρωσε”. Κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν απαραίτητο οι “κίτρινοι” να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη τους, κόντρα σε μια ομάδα που έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, υπήρχαν ουκ ολίγες “ανορθογραφίες” στα μετόπισθεν. Προέκυψαν αρκετά λάθη, υπήρχε… θέμα -και- στο αμυντικό τρανζίσιον και το ματς της Τετάρτης τελείωσε με μια “βαριά” ήττα.

Αρχικά, στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Οντουμπάτζιο έκανε ένα τραγικό λάθος, με τον Ελ Καμπί στην εξέλιξης της φάσης να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Κουέστα ενώ υπήρχε λάθος αντίδραση αργότερα και στη φάση του Φορτούνη, όπου υπήρχε ένα μεγάλο κενό… πίσω και ο Έλληνας παίκτης προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί.

Στο 2-1 του Ολυμπιακού, υπήρχε αμυντική ολιγωρία από πλευράς Άρη μετά την εκτέλεση του κόρνερ, όπως κάκιστη ήταν η αντίδραση των “κιτρίνων” και στο 3-1 των “ερυθρόλευκων”. Κάπου εκεί, όλα είχαν τελειώσει στο ματς, με τον Άρη να έχει αρκετά κενά στην άμυνα, όπου σίγουρα ήταν πλήγμα η αναγκαστική αλλαγή του Μπράμπετς, ο οποίος ήταν άτυχος, στο 1-0 της ομάδας του Μαρτίνεθ, με το αυτογκόλ του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button