YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Σε ρυθμούς προπόνησης ο Μορόν-Στη διάθεση του Γρηγορίου ο Μιρ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Συνέχεια στις προπονήσεις για τους παίκτες του Άρη, με τον Λορέν Μορόν να ανεβάζει ρυθμούς και τον Ράφα Μιρ να μπαίνει στο πρόγραμμα κανονικά.

Αναλυτικά:

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης.

Στη σημερινή προπόνηση χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν από 45 λεπτά και πάνω στο φιλικό με τον Πανθρακικό για το πρώτο, νευρομυϊκή ενεργοποίηση, ασκήσεις μεταβιβάσεων για τη βελτίωση του συνδυαστικού παιχνιδιού και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο με έμφαση την ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, καθώς και στα γρήγορα τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ.

Ο Μαμαντού Νινγκ, που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο (στον έσω πλάγιο σύνδεσμο) από τον χθεσινό αγώνα, ξεκίνησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Λορέν Μορόν, που ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο πρόγραμμα θεραπείας που ακολούθησε τις τελευταίες μέρες, μπήκε από σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων.  

Στο μεταξύ, ο νεοαποκτηθείς Ράφα Μιρ ολοκλήρωσε το διήμερο πρόγραμμα εργομετρικών και αθλητικών αξιολογήσεων υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τον βαθμό ετοιμότητάς του με τον διεθνή Ισπανό επιθετικό να εντάσσεται άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Μιχάλη Γρηγορίου.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button