Μπάσκετ

“Είναι πολύ στενοχωρημένοι οι παίκτες, έχουν την απόλυτη στήριξή μας…”

Τι είπε ο Καστρίτης

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελείωμα μιας δύσκολης εβδομάδας. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ επηρεασμένα ψυχολογικά, είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Είναι πολύ στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Είναι μεγάλοι μαχητές και εργάτες.

Προφανώς, είναι δουλειά μας να έχουμε κοντή μνήμη και συνεχίζουμε αλλά αυτό δεν μπορώ να μην το πω, πως τα παιδιά αυτά ξεπερνούν πάντα τον εαυτό τους.  Ήμασταν πολύ λίγοι για ακόμα μία φορά. Ήταν καθοριστικές οι απουσίες των Χάγκινς και Σανόγκο. Δεν είναι δικαιολογία αυτό όμως… Τα παιδιά έχουν την απόλυτη στήριξή μας και αναγνώριση της προσπάθειάς τους. 

Στο αγωνιστικό, είχαμε σχεδόν ίδια δίποντα και βολές με το Λαύριο αλλά και σε διάφορες στατιστικές. Κρίθηκε στα τρίποντα το παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να βάλουμε 2-3 τέτοια σουτ ακόμα. Δίκαιη ήταν η νίκη του Λαυρίου, έπαιζε για την επιβίωσή του και το ήθελε πάρα πολύ. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα σημαντικό ματς στην έδρα μας (σ.σ. με Ιωνικό). Πρέπει να δουλέψουμε όπως πρέπει και μπροστά στον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button