Μπάσκετω_report

Αταμάν κατά Γιανάι: «Σκάσε και ασχολήσου με την ομάδα σου, έχω τρεις EuroLeague»

Ο Εργκίν Αταμάνα κατά την συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός – Μύκονος, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, στάθηκε στον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, για τις δηλώσεις του τελευταίου στο Game 5 του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βαλένθια για τα playoffs της EuroLeague, o oποίος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο τελευταίο ματς με τη Βαλένθια στο ημίχρονο, είπα κάτι για την επίθεσή μας και τον Σορτς. ότι παίζαμε 4 εναντίον 5. Ηταν θέμα τακτικής. Για το ότι ο Σορτς διστάζει να πάρει κάποια σουτ. Για αυτό είπα στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα βάλω τον Τολιόπουλο, ήταν θέμα τακτικής.

Σέβομαι τον κόσμο, τους δημοσιογράφους, τον πρόεδρό μας. Δέχομαι την κριτική στο πρόσωπό μου, αλλά δεν έχω μιλήσει άσχημα για αντίπαλο πρόεδρο ή προπονητή.

Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ έκανε μια δήλωση. Είναι σκανδαλώδες αυτό. Είμαι 25 χρόνια εδώ στην Ευρωλίγκα με τρεις τίτλους. “Οι παίκτες μας δεν είχαν κόουτς” είπε ο Γιανάι. Θέλω να απαντήσω:

Δεν σε ξέρω, αλλά δε με σέβεσαι. Ηταν αντιεπαγγελματικό. Επικεντρώσου στην ομάδα σου, στον προπονητή σου. Είναι η πρώτη σου χρονιά. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς για μένα. Εσύ είσαι ο πρόεδρος, ας βγει να μιλήσει όποιος στο είπε. Ήθελα να τα πω αυτά γιατί δεν δέχομαι σχόλια από αντιπάλους μου. Πρέπει να μάθει να σέβεται.

Ακόμα, άκουσα ότι θα κάνει 75 εκατομμύρια μπάτζετ. Καλή τύχη. Ακόμα και 100 εκατ. να κάνεις δε θα κάνεις τίποτα. Δε θα φτάσεις στο επίπεδό μου. Δε θα κερδίσεις καμία Ευρωλίγκα. Σκάσε και μίλα με την ομάδα σου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button