Διεθνή
Αντετοκούνμπο σε Ανρί: “Ήθελα να κερδίσει η Άρσεναλ, αλλά είδα έναν ωραίο αγώνα”
Στο Puskas της Βουδαπέστης βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον τελικό του Champions League μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ. Ο Greek Freak είχε προτίμηση να δει τους “κανονιέρηδες” πρωταθλητές Ευρώπης, όμως αυτό δεν έγινε. Κάτι το οποίο κατάθεσε και στον Τιερί Ανρί.
Ο Ελληνονιγηριανός φόργουορντ και μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ, κατέθεσε ότι «ήθελα να νικήσει η Άρσεναλ, αλλά χαίρομαι γιατί είδα έναν ωραίο αγώνα».
Φυσικά, ο θρύλος των “κανονιέρηδων” δεν άφησε τον διεθνή μπασκετμπολίστα να φύγει, χωρίς να του κάνει κι αυτός κομπλιμέντο. «Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο παίζεις κι αυτό το γνωρίζεις ήδη», είπε ο παλαίμαχος Γάλλος, αν και η λονδρέζικη ομάδα που τον ανέδειξε είχε χάσει τον τίτλο πριν μερικά λεπτά.


