Πρώτη νίκη της σεζόν ο Ατρόμητος σε φιλικό στην Πολωνία
Με το “δεξί” ξεκίνησε την προετοιμασία του στην Πολωνία ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Άρη Λεμεσού, χάρη στο γκολ του Τσιγγάρα στο 55’.
Το πρώτο του φιλικό στο Κιέλτσε της Πολωνίας και δεύτερο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας έδωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Άρη Λεμεσού, σε ένα ματς με αρκετή ένταση, λίγες καλές στιγμές, αλλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τον προπονητή της ομάδας.
Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Χάρης Τσιγγάρας στο δεύτερο μέρος, με τον Έλληνα μέσο να πετυχαίνει το πρώτο της ομάδας στην Πολωνία.
Οι ενδεκάδες της ομάδας του Ατρόμητου
Στο πρώτο ημίχρονο:
Χουτεσιώτης, Μπάτος, Σταυρόπουλος, Μάγκνουσον, Παπαδόπουλος, Κώτσης, Μουτουσαμί, Πνευμονίδης Τσούμπερ, Νούνιες και Τσιλούλης
Στο δεύτερο ημίχρονο:
Αθανασίου, Μουντές, Τσακμάκης, Μήτογλου, Ούρονεν, Καραμάνης, Τσιγγάρας, Τζοβάρας, Τσούμπερ (58’ Αμπαρτζίδης), Πνευμονίδης (58’ Χότζα) και Τσαντίλας


