Ποδόσφαιρο

«Κανένα θέμα για Πασχαλάκη»

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν μεταγραφικά σενάρια σχετικά με ενδιαφέρον του Άρη για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με αυτά , ο Άρης έχει πραγματοποιήσει μια πρώτη διερευνητική επαφή για την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως τονίζεται: ο 36χρονος τερματοφύλακας εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα του και δεν αποκλείει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, όπου φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνέχισης της πορείας του, αναζητώντας έναν ρόλο που θα του προσφέρει σταθερότητα κάτω από τα γκολπόστ αλλά και πρωταγωνιστική παρουσία.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ από την πλευρά της παίρνοντας θέση, διαψεύδει οποιοδήποτε ενδιαφέρον του Άρη για τον διεθνή πορτιέρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button