Ερασιτέχνης

O Άρης βρίσκεται «σε απόσταση βολής» από την πρώτη θέση με τα δικά του παιδιά

Το πόλο ανδρών του Άρη έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

O Άρης πριν από μία διετία πήρε την απόφαση να αλλάξει λογική και να στηριχθεί περισσότερο στα δικά του παιδιά.

Η περσινή σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, με την ομάδα να παίζει καλό πόλο αλλά να δυσκολεύεται σε ορισμένους αγώνες. Στο τέλος έγιναν… μαγικά για να μην μπει ο Άρης στα πλέι-οφ, αλλά το πιο σημαντικό στη σεζόν είναι ότι πήραν σημαντικές εμπειρίες τα νέα παιδιά.

Φέτος ο Άρης πιστός στην ίδια φιλοσοφία και με πολλούς αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες θέλει να κάνει ένα βήμα περισσότερο. Στον πρώτο ματς ηττήθηκε η ομάδα από την Ηλιούπολη, με τους οιωνούς να μην είναι θετικοί.

Από εκεί και έπειτα όμως οι αθλητές του Κώστα Παυλίδη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, και πήραν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κερδίζοντας σε δύσκολες έδρες αλλά και απέναντι σε ομάδες που αρκετοί θεωρούσαν φαβορί για την άνοδο.

Ο Άρης βρίσκεται σε «απόσταση βολής» από την κορυφή του ομίλου του, όπου βρίσκεται η Κέρκυρα. Το αν ο Άρης μπορεί να πάρει την άνοδο είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί ακόμη, η ομάδα συνεχίζει να έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και φέτος η θέση ανόδου ουσιαστικά είναι μία.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Άρης πλέον έχει την υποδομή, ώστε να μπορέσει όχι απλώς να ανέβει, αλλά όταν ανέβει να μπορέσει να σταθεί με δικά του παιδιά στην κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button