Ξανά ο Άρης για τον Χόνγκλα σύμφωνα με τους Ισπανούς
Η περίπτωση του Μάρτιν Χόνγκλα έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Άρη και σύμφωνα με τους Ισπανούς οι κιτρινόμαυροι έχουν ανοίξει νέο δίαυλο επικοινωνίας με τη Γρανάδα.
Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα “Ideal” υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από το Άρη, ο οποίος και το καλοκαίρι προσπάθησε να αποκτήσει τον Αφρικανό. Τότε όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Οι δύο πλευρές βρέθηκαν κοντά αλλά κάποια γραφειοκρατικά-οικογενειακά θέματα του Χόνγκλα, τον κράτησαν στην Ισπανία.
Αυτά φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί. Ο Άρης προσέγγισε ξανά την Γρανάδα για να αποκτήσει τον παίκτη, με τη διαφορά όμως ότι αυτή τη φορά έκανε πρόταση δανεισμού του, με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.
«Ο Άρης ανανέωσε το ενδιαφέρον του για τον Χόνγκλα. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Η πρόταση είναι για δανεισμό του. Η διαφορά σε σχέση με την καλοκαιρινή περίοδο είναι ότι η οικογένειά του διαθέτει πλέον τα απαραίτητα έγγραφα που θα της επέτρεπαν να τον συνοδεύσει σε οποιονδήποτε προορισμό» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.




