Ρήξη οπίσθιου μηριαίου ο Βέλεθ, θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες
Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ τραυματίστηκε στη μόλις δεύτερη εμφάνιση του με την Καρταχένα και όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με τους Ισπανούς.
Ο Φραν Βέλεθ αποχώρησε από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι, μετακομίζοντας στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας και την Καρταχένα.
Εκεί τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά για τον Ισπανό στόπερ, καθώς μετά από ένα χρονικό διάστημα όπου απουσίαζε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους και τραυματίστηκε για άλλη μια φορά.
Το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στην Τερουέλ, ο Βέλεθ αντικαταστάθηκε στο 34ο λεπτό και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα θα απουσιάσει για αρκετό καιρό.
“Άσχημα νέα για την Καρταχένα. Ο αμυντικός Φραν Βέλεθ, ο οποίος έχασε την έναρξη της σεζόν λόγω τραυματισμού, υπέστη ρήξη οπίσθιου μηριαίου και θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Δεν ήταν όλα θετικά στην νίκη της Καρταγένα κόντρα στη Τερουέλ το περασμένο Σάββατο, καθώς ο αμυντικός Φραν Βέλεθ έπρεπε να αντικατασταθεί στο 34ο λεπτό από τον Ρουμπέν Σεράνο.
Μετά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον παίκτη, διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί ρήξη μυός στον δικέφαλο μηριαίο”, έγραψε μεταξύ άλλων ισπανική ιστοσελίδα.




