Μπάσκετ

Καστρίτης: «Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη βδομάδα – Μας έλειψε ο Μποχωρίδης»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την σημερινή ήττα της ομάδας του, τα λάθη και τον αντίπαλο 

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε:

“Καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ήφαιστο και τον κόουτς Μανωλόπουλο, τόσο για τη σημερινή τους νίκη, όσο και για την πορεία που είχαν σε όλο το πρωτάθλημα.

Μπήκαν με πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι, ήθελαν τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι εμείς δεν είχαμε κίνητρο. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη βδομάδα, θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα.

Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί επέστρεψαν και προηγηθήκαμε κιόλας σε κάποιες κατοχές, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι μας ξέφυγε το παιχνίδι, τα παιδιά έδειξαν ότι δεν θέλουν να χάσουν. Μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθούσαν να πάρουν κάτι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Ήφαιστος κέρδισε δίκαια στο τέλος, εμείς έχουμε ένα παιχνίδι με το Ρέθυμνο και θέλουμε να κλείσουμε όπως πρέπει μπροστά στους φιλάθλους μας”.

Ρωτήθηκε για τα πολλά λάθη των παικτών του και απάντησε:

“Επιστρέψαμε σε αριθμό κοντά στα 20 λάθη, κάναμε 19 λάθη, μας κόστισαν, πολλά από αυτά ο Ήφαιστος τα μετέτρεψε σε πόντους. Όσο ελέγχαμε τον ρυθμό και πηγαίναμε στο πέντε εναντίον πέντε είχαμε μεγαλύτερη τύχη. Μας έλειψε και ο Λευτέρης (Μποχωρίδης) σήμερα, θα είχαμε έναν ακόμα τρόπο έκφρασης στην επίθεσή μας. Θέλω να δώσω μπράβο στα παιδιά, γιατί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button