Μπάσκετ

Μούρτος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που κράτησαν τον Άρη παρά τις δυσκολίες»

Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για νικη της ομάδας του, την βαθμολογική του θέση. Καθώς επίσης, αναφέρθηκε στην πορεία του Άρη 

Οσα δήλωσε ο φόργουορντ του Ηφαίστου:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που κλειδώσαμε την 7ηθέση. Είναι ήδη παραπάνω από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι

Έπαιξα όλα μου τα χρόνια στον Άρη, είναι ουσιαστικά η πρώτη μου χρονιά σε άλλη ομάδα. Σήμερα ήταν λιγότερο περίεργο απ’ ότι στον πρώτο γύρο στο Παλέ. Έπαιζα και πάλι απέναντι σε πολλούς φίλους και σε μια φανέλα που φορούσα πολλά χρόνια κάτι που σου δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα»

Για τη φετινή χρονιά του Άρη είπε:

«Τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θέση του Άρη έχουν λόγο καθώς πάντα υπάρχουν απαιτήσεις. Όμως δεν έχουν τον κύριο λόγο αυτή την στιγμή λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων κάνει κάθε φορά και ένα βήμα παραπάνω για την εξυγίανση. Στόχος του Άρη είναι η εξυγίανση και στη συνέχεια να μπορέσει να κάνει το βήμα για να δώσει και αγωνιστική χαρά. Αν συνυπάρχουν και τα δύο είναι το καλύτερο, όμως είναι δύσκολο να τα πετύχεις.

Κατάφεραν τα παιδιά μέσα από δύσκολα παιχνίδια να κρατήσουν την κατηγορία και συγχαρητήρια για αυτό. Ήταν μια ζόρικη χρονιά, το ξέρω γιατί τα έζησα και εγώ. Τους παρακολουθούσα, μιλούσαμε με τα παιδιά. Τέλος καλό όλα καλά».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button