Διεθνή

Υπερηχητική Μπαρτσελόνα, σκόρπισε (4-1) τη Μπάγερν

Οι Καταλανοί ήταν απολαυστικοί, φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί και επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά πως είναι μία από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς

Το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες του Χάνσι Φλικ δήλωσαν πως φέτος θέτουν και αυτοί υποψηφιότητα για τον τίτλο του Champions League με τον πιο εμφατικό τρόπο. Έβαλαν τέσσερα γκολ στη Μπάγερν Μονάχου με τον Ραφίνια να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Λεβαντόφσκι να πληγώνει τη πρώην ομάδα του και πάνε με φόρα για το “El Clasico” κόντρα στη Ρεάλ το Σάββατο (26/10) κόντρα στη Ρεάλ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρα η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Σπάρτα Πράγας στην Αγγλία φιλοδωρώντας τη με πέντε γκολ, Η Λίβερπουλ ζορίστηκε αλλά κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Λειψίας με γκολ του Νούνιεζ, ενώ η Ίντερ καρδιοχτύπησε αλλά στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις με σκόρερ τον Τουράμ. Ήττα στη Μαδρίτη για την Ατλέτικο 1-3 με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Λιλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρα στο Champions League:

Αταλάντα-Σέλτικ 0-0

Μπρεστ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λιλ 1-3

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 4-1

Μάντσεστερ Σίτι-Σπάρτα Πράγας 5-0

Λειψία-Λίβερπουλ 0-1

Γιουνγκ Μπόις-Ίντερ 0-1

Μπενφίκα-Φέγενορντ 1-3

Σάλτσμπουργκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0-2

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button