Ποδόσφαιρο

Ατομικό ο Ιωαννίδης, εκτός με ίωση ο Σπόραρ εν όψει Άρη

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στη Τσέλσι (24/10) και για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη (27/10) στις 18:00 συνεχίζει ο Παναθηναϊκός

Οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Αλόνσο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο “Γεώργιος Καλαφάτης” προετοιμαζόμενοι για τα δύο απαιτητικά παιχνίδια που συνεχίζουν το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.

Μέρος αυτής έβγαλε ο Μαξ, με ατομικό συνέχισε ο Ιωαννίδης που ταλαιπωρείται με θλάση από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ για ακόμη μία μέρα εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί έμεινε ο Σπόραρ.

Οι πράσινοι έχουν αυτή τη στιγμή μόνο ένα φορ διαθέσιμο, τον Γερεμέγεφ και μένει να φανεί, αν ο προπονητής των “πρασίνων” θα εμπιστευτεί τον Σουηδό ή αν θα ανατρέξει σε κάποια πειραματική λύση, για να καλύψει το κενό στην επίθεση σε περίπτωση που κανένας εκ των Ιωαννίδη και Σπόραρ δεν καταφέρει να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Chelsea.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και παιχνίδι με έμφαση στην τακτική. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μαξ, ενώ ατομικό έκανε ο Ιωαννίδης. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σπόραρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button