Ποδόσφαιρο

“Ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη επιτρέπει στον Σιφουέντες να αξιοποιήσει το ταλέντο του” γράφουν στο Εκουαδόρ

Με αποθεωτικά σχόλια μίλησαν για ακόμη μία φορά για τον Χοσέ Σιφουέντες οι συμπατριώτες του

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα futbolecuador.com έκανε αναφορά στον 25χρονο αμυντικό χαφ του Άρη υμνώντας τις επιδόσεις του και τονίζοντας πως η παρουσία του έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην άνοδο των κιτρινόμαυρων στη κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνουν στο Εκουαδόρ:

“Χοσέ Σιφουέντες: Είναι η ευχάριστη έκπληξη για τον ΑΡΗ, στον αγώνα για να είναι ο πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος”

“Ο Σίφου έχει αναλάβει τη μεσαία γραμμή και ο τρόπος παιχνιδιού του συλλόγου του επιτρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο το ταλέντο του. Οι Κιτρινόμαυροι πρέπει να πειστούν ότι θα μπορούσε να είναι μια πορεία που δεν θα ξεχαστεί. Προς το παρόν, έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και επικεντρώνονται στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Κέρδισαν την Καλλιθέα με δύο γκολ διαφορά (2-0)”

“Είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά για τον Χοσέ Σιφουέντες, είναι βασικός και φτάνει σιγά σιγά, στο επίπεδο που τον οδήγησε στο άλμα στην Ευρώπη. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι έτσι για τον Κίκε Σαβέριο, σήμερα δυσαρεστημένο από την μη κλήση του.”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button