Ποδόσφαιρο

Η Ρεάλ θα κάνει κίνηση τον Γενάρη για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ μετά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ!

Οι Μαδριλένοι σκόπευαν να αποκτήσουν τον Άγγλο μπακ ως ελεύθερο στη λήξη του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ, άλλαξε τα δεδομένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», οι ιθύνοντες της Ρεάλ προετοιμάζουν το έδαφος για να κάνουν την κίνησή τους για την απόκτηση του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι «Μερένχες» έχουν μείνει μόνο με τον Λούκας Βάσκεθ που μπορεί να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ, αφού ο Ντάνι Καρβαχάλ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη και η απόκτηση του Αλεξάντερ-Άρνολντ γίνεται επιτακτική ανάγκη.

Όπως επισημαίνουν οι Ισπανοί, η Ρεάλ αναμένεται να βρει αντίσταση από την Λίβερπουλ, αφού ο 25χρονος μπακ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας των «Reds».

Από την άλλη σύμμαχος της Ρεάλ θα είναι ο χρόνος, αφού έτσι και αλλιώς τον Ιανουάριο ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με τους Μαδριλένους για το καλοκαίρι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ασκηθεί πίεση στην Λίβερπουλ.

O Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Μαδρίτης, αφού πρόσφατα δήλωσε ότι προτεραιότητα του είναι η κατάκτηση τίτλων, με την προοπτική της Ρεάλ να μην τον αφήνει ασυγκίνητο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button