Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Στα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης δεν κερδίζει… εύκολα ο γηπεδούχος! Η προϊστορία των δύο ομάδων!

Στα τελευταία είκοσι παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες, μόλις τις επτά φορές έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος, με τον Άρη να το καταφέρνει τέσσερις φορές και τον ΠΑΟΚ τις τρεις.

Στις τέσσερις περσινές μεταξύ τους αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα Playoffs υπήρξαν δύο επικρατήσεις φιλοξενούμενου, μια λευκή ισοπαλία και μια νίκη του Άρη στο εντός έδρας της κανονικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δύο τελευταία του εντός με τον Άρη, δηλαδή στην περσινή αναμέτρηση για την κανονική περίοδο (0-0) και για τα Playoffs, όπου επικράτησαν οι Κίτρινοι με 1-0.

Μόλις στα τέσσερα από τα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι. Υπάρχουν τρία 2-1 σε αυτή τη σειρά, ένα 3-2, δύο λευκές ισοπαλίες και τέσσερις νίκες με 1-0.

Το μεγαλύτερο αήττητο σερί που έχει “τρέξει” ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη ως γηπεδούχος είναι τα έντεκα διαδοχικά ματς και ξεκίνησε στις 2 Απριλίου 2000 με νίκη 3-2 και έσπασε για τους Κίτρινους στις 3 Οκτωβρίου 2010, όταν επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Χαβίτο. Σε εκείνα τα έντεκα ματς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εννέα φορές και σημειώθηκαν και δύο ισοπαλίες.

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

65 ΑΓΩΝΕΣ

34 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

12 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 95-48

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button