Βασικά ΘέματαΜπάσκετ

Μποχωρίδης: «Θέλουμε το μπάσκετ που παίζαμε πέρυσι»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ρωτήθηκε τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την ετοιμότητα του Άρη μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Από την αρχή του αγώνα εμείς θέλαμε να μπούμε και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε. Στην Ιταλία δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ειδικά μέσα από τα παιχνίδια, πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας. Αυτό θέλαμε και σήμερα. Παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης.»

Για το πως νιώθει που «τέσταρε» το παιχνίδι του κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους:

«Δεν είναι θέμα το αν ξέρω τον εαυτό μου. Ξέρω τον προπονητή μου, νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω ακόμα περισσότερο φέτος. Δεν έχει σχέση με το αν μπαίνουν οι πόντοι. Ο καθένας κρίνει όπως νομίζει. Θέλω να παίζω σωστά και να βοηθάω την ομάδα μου όπως χρειάζεται. Μπορώ να σκεφτώ παιχνίδια που δεν έχω βάλει πόντους και ήμουν πολύτιμος για την ομάδα μου. Αυτό με ικανοποιεί, ο προπονητής μου ξέρει τι ζητάει από εμένα. Θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ φέτος.»

Για το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα έχει έναν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, να παίξει το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής:

«Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση. Ο στόχος είναι πριν ξεκινήσει ακόμα η χρονιά, να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και κάτι. Θέλουμε το μπάσκετ που παίζαμε και πέρσι, να βουτάμε για κάθε μπάλα, να παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Όταν κάνεις μια καινούργια ομάδα με καινούργιους παίκτες και δε ξέρει κανείς κανέναν, είναι αρκετά δύσκολο. Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα, το κρατάμε για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι, όσο πιο σύντομα.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button