Ποδόσφαιρο

“Υποστηρίξαμε τον Μπράμπετς, δεν έχει κάτι σοβαρό ο Ζουλ – Κλείσαμε τον ΠΑΟ από τον άξονα”

Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Μάντζιος

Συγκεκριμένα, τόνισε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε μια σημαντική νίκη. Την πρώτη σε ντέρμπι. Βάσει της εικόνας του ματς, κερδίσαμε δίκαια”.

Για τον τρόπο προσέγγισης του σημερινού ντέρμπι: “Το κάθε ματς είναι διαφορετικό, όπως και η προηγούνενη θητεία μου. Είχαμε μια εξαιρετική ομάδα απέναντί μας. Εμείς κάνα ένα έξυπνο παιχνίδι. Κλείσαμε τον αντίπαλο από τον άξονα και τον αναγκάσαμε να πάει από τα πλάγια”.

Για τον Ζουλ και τον Τζούρασεκ που αγωνίστηκαν: “Ειναι το 1ο παιχνίδι και ίδια ενδεκάδα δεν είχαμε ποτέ. Είχαμε δυο ματς που γύρισαν, τον Ζουλ και τον Οντουμπάτζιο. Είναι σημαντικό για μένα να έχω επιλογές, ειδικά στον άξονα σχετικά με το δεύτερο αμυντικό χαφ. Kαι ο Τζούρασεκ έχασε ένα μεγάλο διάστημα. Τα παιδιά που είχαν τραυματιστεί, όπως ο Ζουλ, δεν τους έχω μάθει αγωνιστικά”.

Για τον Μπράμπετς και όσα έγιναν στην Εθνική Τσεχίας με το πειθαρχικό παράπτωμα: “Ο Μπράμπετς στενοχωρήθηκε πολύ. Ολοι μας ξέρουμε τον χαρακτήρα του. Εμείς τον υποστηρίξαμε, είναι ο αρχηγός μας. Ηταν εξαιρετικός”.

Για την αλλαγή του Ζουλ: “Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Ζουλ. Είχε να παίξει πολύ καιρό και είχε κάποιες κράμπες”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button