Μπάσκετ

Στην τελική ευθεία χρειάζεται τον… παλιό Τολιόπουλο!

Έχει ποιότητα και πρέπει να την… ξαναδείξει

Πλέον, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οδεύει προς το τέλος της. Και είναι απαραίτητο, όλοι οι παίκτες του Άρη, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, στα πολύ κρίσιμα τρία ματς που ακολουθούν. Στο τελευταίο παιχνίδι -στο οποίο πέραν του Σανόγκο, δεν έπαιξε ο Χάγκινς- απέναντι στο Λαύριο, ο Βασίλης Τολιόπουλος τελείωσε το ματς με δύο βαθμούς στο ranking, έχοντας πετύχει έξι πόντους.

Δεν κατάφερε να βοηθήσει στο σκοράρισμα, όπως έχει κάνει παλαιότερα, με τον Έλληνα παίκτη να μένει στα “ρηχά” το τελευταίο διάστημα. Είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων στους τελευταίους πέντε αγώνες του. Καλό θα είναι, στο εξής, να “εμφανιστεί” ο… παλιός Τολιόπουλος, δηλαδή ο παίκτης που “έβγαινε” μπροστά για να προσφέρει σημαντικά στο σκοράρισμα, πόσο μάλλον τώρα που ο Χάγκινς δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Έλληνας παίκτης έπαιξε καθοριστικό ρόλο (σ.σ. 23 βαθμοί στο ranking) σε νίκη του Άρη, ήταν απέναντι στον Ιωνικό, εκτός έδρας, δηλαδή έναν γύρο πριν, δίχως αυτό να “ακυρώνει” την όποια προσφορά του φέτος. Σε κάθε περίπτωση, η κανονική διάρκεια της Basket League βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο Άρης θα χρειαστεί την βοήθεια του Τολιόπουλου -όπως κι άλλων παικτών φυσικά- ο οποίος είναι ένας καλαθοσφαιριστής που έχει δυνατότητες για να συνεισφέρει στο παραγωγικό κομμάτι. Και αυτές, καλείται να τις… ξαναδείξει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button