Μπάσκετ

Basket League: Τρεις αναμετρήσεις με τη σπουδαιότερη στην Πάτρα

Με τρία παιχνίδια αρχίζει σήμερα η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, με τη σπουδαιότερη να πραγματοποιείται στην Πάτρα μεταξύ Προμηθέα και Άρη.

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Άρη, στο «Δ.Τόφαλος», με την ομάδα της Πάτρας να θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, κάτι που θέλει και ο Άρης, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, στο τελευταίο παιχνίδι του για το 2022.

Μάχη… παραμονής στον Πλάτωνα, καθώς ο Ιωνικός υποδέχεται την Καρδίτσα, με το παιχνίδι να αυτό να είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Παρελθόν από την ομάδα της Νίκαιας αποτελεί ο Κώστας Μέξας, μετά την «συντριβή» από το Λαύριο, ενώ για την Καρδίτσα ντεμπούτο θα κάνει ο Νίκος Παπανικολόπουλος, που διαδέχτηκε τον Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Περιστέρι. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ψάχνει αντίδραση, μετά την «βαριά» ήττα στο Μόναχο, ενόψει και της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague που ακολουθεί. Από την άλλη πλευρά το Περιστέρι επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του, μετά την ήττα από την Ντιζόν, στο Game 1 του Play In του BCL.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Ιωνικός – Καρδίτσα 16:00
Προμηθέας – Άρης 17:00
Παναθηναίκός – Περιστέρι 19:15

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button