Ποδόσφαιρο

Όταν ο Μπόγκναρ σφύριξε ξανά στην Τούμπα και “κατηγορήθηκε” για… εύνοια του ΠΑΟΚ

Ας θυμηθούμε τι είχε γίνει με τον ρέφερι, που θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Άρης

Ο Μπόγκναρ θα σφυρίξει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, ένας διαιτητής που την τρέχουσα σεζόν δεν είχε δει το καθαρό φάουλ που έγινε στον Μάνου Γκαρθία και μετά ακολούθησε το 0-1 του Ολυμπιακού ενώ πέρυσι έκλεισε τα μάτια και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Σάσα, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ούγγρος έχει σφυρίξει κι άλλο ντέρμπι στην Τούμπα, το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Μάλιστα τότε, στα τέλη του Δεκέμβρη του 2020, είχε προκαλέσει έντονα παράπονα στους “πράσινους”. Μεταξύ άλλων, είχε γραφτεί:

“Από το ‘τριφύλλι’ εκφράζονται έντονα παράπονα αλλά και μια απορία για μια σειρά από αποφάσεις του Ούγγρου ρέφερι ο οποίος φρόντισε να παίξει έδρα και εν πολλοίς να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη και μεγαλύτερη φάση για την οποία υπάρχει γκρίνια, είναι αυτή του μαρκαρίσματος του Γιαννούλη, στον Αϊτόρ, στο 49ο λεπτό.

Με το σκορ στο 1-1, ο διεθνής αμυντικός των γηπεδούχων βγάζει ξεκάθαρα εκτός πορείας τον Ισπανό εξτρέμ. Ο Μπόγκναρ έχει αντίληψη της φάσης, μάλιστα, αλλά αντί να υποδείξει πέναλτι, πηγαίνει και κάνει παρατηρήσεις στον Αϊτόρ. Από εκεί και πέρα, δυσαρέσκεια υπάρχει και για το συνεχιζόμενα σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button