Ποδόσφαιρο

Η… μακρά λίστα των ομάδων που έχουν ενδιαφερθεί για τον Μινγκέθα

Είναι πολλοί οι σύλλογοι που έχουν δει “ζεστά” την περίπτωση του 23χρονου ποδοσφαιριστή

O Όσκαρ Μινγκέθα είναι ο εκλεκτός του Άρη για την ενίσχυση στα μετόπισθεν. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, για τον οποίο οι Ισπανοί πρόσφατα έγραψαν πως “αν θέλει να συνεχίσει να μεγαλώνει σαν ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα”. Σχετικά με τον Μινγκέθα, έχουν ενδιαφερθεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Έχουμε και λέμε… Σε ξένο δημοσίευμα, τον Ιούλιο, υπογραμμίστηκε πως “η Χιρόνα ενδιαφέρεται για τον Μινγκένθα. Όμως, δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για εκείνον. Έχει ενδιαφερθεί η Μόντσα που ανέβηκε στη πρώτη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς και σύλλογοι της La Liga, όπως η Χετάφε, η Βαλένθια και η Μαγιόρκα”. Σε αυτό το γκρουπ των ισπανικών ομάδων, ξένη ιστοσελίδα στο τέλος του Ιούνη, είχε προσθέσει τη Θέλτα αλλά και την Ελτσε, όσον αφορά τους συλλόγους που επιθυμούν να αποκτήσουν τον Μινγκέθα.

Ακόμη, σε άλλα δημοσιεύματα, γράφτηκε πως για τον 23χρονο παίκτη ενδιαφέρθηκαν από τη Bundesliga καθώς και από τη Premier League. Επίσης, δημοσίευμα της Τετάρτης, επισήμανε πως “στο κυνήγι για την υπογραφή του Μιγκένθα είναι η Τζένοα, η Θέλτα, η Χόφενχαϊμ και η ΑΕΚ”. Όπως γίνεται κατανοητό, υπάρχει μια… μακρά λίστα συλλόγων που έχουν δει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Μινγκένθα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button