Μπάσκετ

Επικός διάλογος Πρίφτη με Σίμτσακ για ατομικές προπονήσεις, φρέντο και… κωλοτούμπες!

Ο Βασίλης Σίμτσακ ζήτησε τη βοήθεια του Δημήτρη Πρίφτη, ώστε να ξκεκινήσει άμεσα ατομικές προπονήσεις, με τον προπονητή της Ούνικς Καζάν να απαντά με τρόπο… επικό!

Πέρασαν μαζί μια τριετία στον Άρη (2014-17), ζώντας πολλές και έντονες στιγμές. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε μόνο καλά λόγια να λέει για τον Βασίλη Σίμτσακ, με τη σχέση των δύο ανδρών να είναι εξαιρετική.

Αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά, καθώς ο σέντερ του Περιστερίου πόσταρε μια φωτογραφία, ζητώντας την βοήθεια του προπονητή της Ούνικς Καζάν για ατομικές προπονήσεις. Η πρώτη απάντηση ήταν επική. «Σίμτσακ ξεκίνα με εκείνη τη κωλοτούμπα στη θάλασσα που είχες κάνει και γέλαγε όλη η Ελλάδα», ήταν η απάντηση του έμπειρου προπονητή.

Ο Πρίφτης όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. «Κτύπησε» ξανά όταν του είπε ο έμπειρος σέντερ πως περίμενε απάντηση ανάλογη με εκείνη που είχε δώσει ο προπονητής στον Βίκτορ Ολαντίπο. «Να αλλάζεις χέρι όταν σηκώνεις το φρέντο απ το τραπέζι για να πάρεις τζούρα! Μην πιαστεί ο δικέφαλός σου», ήταν η δεύτερη επική απάντηση του Πρίφτη.

Και κάπως έτσι, ο Σίμτσακ πήρε τις… καλύτερες συμβουλές για ατομική προπόνηση αυτό το καλοκαίρι!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button