Ποδόσφαιρο

“Ο Μπούργος είναι πολύ περισσότερο σημαντικός από όσο νομίζετε…”

Η αποθεωτική αναφορά στον πρώην βοηθό του Ντιέγκο Σιμεόνε για την δουλειά του στην Ατλέτικο Μαδρίτης

O Xερμάν Μπούργος έμοιαζε να έχει κομβικό ρόλο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, βάσει των όσων έχουν ειπωθεί παλαιότερα γι’ αυτόν. Το 2020 είχε γίνει μια… αποθεωτική αναφορά την συνεισφορά του Μπούργος και μεταξύ άλλων είχε τονιστεί πως κάποια στιγμή θα μπορούσε να συνεχίσει την προπονητική του πορεία ως head coach, όπως συνέβη τελικά. Μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί για τον Μπούργος:

“Ο Μπούργος είναι το νούμερο ‘2’ της Ατλέτικο -μετά τον Σιμεόνε- αλλά είναι πολύ περισσότερο σημαντικός από όσο νομίζετε. Κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από ένας ασίσταντ κόουτς. Παίζει σημαντικό ρόλο στις τακτικές που ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης και στην ανάλυση βίντεο πριν τους αγώνες. Πρόκειται για το μυαλό των αναλύσεων, που βοηθάει τον Σιμεόνε να πάρει νίκες. 

Το 2014 ήταν ο πρώτος προπονητής που φόρεσε Google Glaas για να μεταφέρει στατιστικά των παικτών σε πραγματικό χρόνο. Κάποια στιγμή ο Σιμεόνε είχε δηλώσει πως «θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση κάθε μέρα, αλλά με κάνουν καλύτερο ως προπονητή». Είναι αλήθεια αυτό, ειδικότερα για τον Μπούργος, που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στις επιτυχίες της Ατλέτικο τα περασμένα χρόνια και είναι πιθανό κάποια στιγμή να προχωρήσει μόνος του”.   

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button