Ποδόσφαιρο

15 χρόνια πριν: Ο “κεραυνός” του Νασιμέντο κόντρα στον Ιωνικό! (vid)

Ήταν η τελευταία εντός έδρας νίκη του Άρη κόντρα στον αθηναϊκό σύλλογο…

Ο Άρης θέλει πάση θυσία την νίκη επί του Ιωνικού, προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι “κίτρινοι” είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-0 και πλέον στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λιγκ, οι δύο ομάδες θα “συγκρουστούν” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο οποίο δεν υπήρξαν αντίπαλοι για πολλά χρόνια λόγω της απουσίας του Ιωνικού από την “μεγάλη” κατηγορία.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του Άρη απέναντι στον αθηναϊκό σύλλογο ήταν πριν 15 χρόνια. Στις 16/9/2006 οι “κίτρινοι” είχαν επικρατήσει του Ιωνικού με 1-0, με το γκολ της νίκης να “έρχεται” στο 88′. Ο Νασιμέντο ήταν ο σκόρερ, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό τέρμα με δυνατό σουτ έπειτα από -πολύ μακρινή- εκτέλεση φάουλ.

Δείτε τον “κεραυνό” του Βραζιλιάνου ξεκινώντας το video από το 1:29:55

Ο Βραζιλιάνος είχε δηλώσει τότε: “Είναι από τα πιο ωραία γκολ που έχω σημειώσει στην καριέρα μου, αν και στην πατρίδα μου έχω σημειώσει αρκετά παρόμοια. Οι εκτελέσεις φάουλ είναι η ειδικότητά μου. Μου αρέσει πολύ που είμαι στον Άρη. Μου θυμίζει πολύ την αγαπημένη μου ομάδα, τη Χέμο. Κι εκεί οι φίλαθλοι είναι τρελαμένοι και ακολουθούν παντού την ομάδα τους. Όταν παίζω για μια ομάδα, την νιώθω σαν δεύτερο δέρμα μου και κάπως έτσι αισθάνομαι και τον Άρη. Ξέρω ότι ο σύλλογος πέρασε δύσκολα χρόνια, αλλά σιγά σιγά φτιάχνεται μια πολύ καλή ομάδα, που κύριο σκοπό θα έχει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο προσανατολισμός μας”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button