ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Η Ρόμα θέλει νέο συμβόλαιο με τον Πελεγκρίνι, αντιδρά ο Ιταλός

Νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Λορέντσο Πελεγκρίνι προκειμένου να φτάσει σε συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο έχει κανονίσει η διοίκηση της Ρόμα.

Η υπόθεση όμως μόνο εύκολη δεν είναι! Αυτό γιατί ο Ιταλός ποδοσφαιριστής αρνείται να επεκτείνει την συνεργασία του με τους τζιαλορόσι, με τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, να έχει ραντεβού με τον ατζέντη του Πελεγκρίνι την ερχόμενη εβδομάδα.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ρόμα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και ο Ζοζέ Μουρίνιο πιέζει την διοίκηση να προχωρήσει σε ανανέωση. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μεγάλη και οι διαπραγματεύσεις θα είναι ζόρικες. Ο Πελεγκρίνι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκατομμύρια ευρώ και αυτή θα σπάσει αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια σε μια νέα συμφωνία.

Το περασμένο καλοκαίρι Τότεναμ και Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον Ιταλό διεθνή, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους και νυν της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι να δηλώνει θαυμαστής του Πελεγκρίνι. Θαυμαστής είναι και ο Μουρίνιο που έχει πει πως θα επιθυμούσε να διαθέτει στο ρόστερ του τρεις Πελεγκρίνι!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button