O Άρης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στοχεύοντας στο 2/2 στη φετινή Super League.
Οι κιτρινόμαυροι μετά από την εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Καλαμάτα αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ θέλοντας να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ανακοίνωσε αποστολή, με τους κιτρινόμαυρους πάντως να αναμένεται να παρατάξουν αρκετά νέα πρόσωπα στον σημερινό (30/8) αγώνα.
Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ ανακοίνωσε 25μελή αποστολή, με τους Ισέκα, Κωστούλα και Σιέλη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, παρά το ότι αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Διατητής της αναμέτρησης που αρχίζει στις 19.30, θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Χρήστο Ψύλλο (Λέσβου) και 4ο τον Βασίλειο Φίτσα (Πρεβέζης/Λευκάδος). Στο VAR θα είναι ο Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου) και AVAR τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη (Δράμας).




