Ποδόσφαιρο

Έπαιξε… όσο έπρεπε, δεν απειλήθηκε και πήρε τρίτη σερί νίκη (1-0)

Την ΑΕΛ αντιμετώπισε ο Άρης για την 19η αγωνιστική της Super League με τους “κιτρινόμαυρους” να πετυχαίνουν μια ακόμη σημαντική νίκη ανεβαίνοντας στους 39 βαθμούς.

Xωρίς κάτι το ιδιαίτερο πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να παλεύουν με τον αέρα και να προσπαθούν να εγκλιματιστούν.,

Στην συνέχεια ο Άρης πήρε ρόλο πρωταγωνιστή, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 12′. Ο Μαντσίνι πήρε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, έκανε όμως ένα αδύναμο σουτ που δεν θα μπορούσε να απειλήσει.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Γκάμα απείλησε με σουτ που έφτασε στην αγκαλιά του Μπάγιτς, ενώ στο 17′ ο Σούντγκρεν έκανε ωραία σέντρα, ο Ματέο έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Την ίδια στιγμή ο Μαντσίνι ένιωθε ενοχλήσεις για αρκετή ώρα, και τελικά έγινε αλλαγή στο 19ο λεπτό, με τον Μάνο να παίρνει την θέση του.

Ο ρυθμός έπεσε για λίγα λεπτά, με τον Σάσα όμως να κάνει ένα καλό σουτ στο 29′, από το οποίο η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Ο Γκάμα εκτέλεσε, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και τον Λίντσεϊ Ροζ, με τον Γάλλο αμυντικό να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0!

Ο Άρης συνέχισε να απειλεί και στο 34′ ο Σάσα από θέση μέσα-δεξιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχιζαν να προσπαθούν να απειλήσουν, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με σκορ 1-0.

Ιδιαίτερα πεσμένος ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος. Η πρώτη φάση ήρθε στο 55′ με τον Μάνο να σκοράρει από εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, αλλά τον Κουμπαράκη να το ακυρώνει ως offside.

Η ΑΕΛ δεν απείλησε παρά μόνο με κάποια σουτ που δεν κατέληξαν καν στην εστία, με τον Άρη να είναι και πάλι αυτός που έχει τις (όποιες) ευκαιρίες.

Ένα σουτ του Ματέο που κατέληξε λίγο άουτ αλλά και μία προσπάθεια του Σίλβα που απέκρουσε ο Μπάγιτς ήταν οι δύο φάσεις των κιτρινόμαυρων, για τα 90 λεπτά του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αν και ο Άρης προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα δεν άλλαξε το σκηνικό με τους “κιτρινόμαυρους” να παίρνουν δεύτερη σερί νίκη για το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στους 39 βαθμούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button