Μπάσκετ

“Όλοι στο γήπεδο μαζί με τα παιδιά μας, για να δουν, να βιωσουν και να νιώσουν το κλίμα του Αρη”

Ο Πάτροκλος Κληματζδάς ήταν ο ένας μέσα στους τόσους εθελοντές  που έδωσαν αίμα στην χθεσινή αιμοδοσία που έκανε η ΚΑΕ Άρης και φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή Αθλητικό x-press.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για την χθεσινή αιμοδοσία της ΚΑΕ και πως ήταν η δική του εμπειρία μέσα στο κλειστό:

“Είναι χρέος πρώτα προς τον ίδιο μας τον εαυτό και κατ’ επέκταση  στην οικογένεια μας και όταν λέμε αίμα να το εννοούμε.

Είναι κάτι που όλοι πρέπει να κάνουμε, συνήθως λόγω υποχρεώσεων το αμελούμε, αλλά ήταν μια ενέργεια της ΚΑΕ, που μας υπενθύμισε ότι πρέπει να το κάνουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.

Για εμένα ήταν το ιδανικό, έχει διαφορά από το να βρίσκεσαι σε ένα νοσοκομείο και πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στο Παλέ ντε σπορ, ακόμα και ξένος κόσμος που έρχεται νιώθει ένα δέος σε αυτό το γήπεδο, πόσο μάλλον εμείς που το έχουμε σαν δεύτερο μας σπίτι.

Πρέπει όλοι να βοηθάμε γιατί καλώς η κακώς είτε εμείς θα χρειαστούμε είτε κάποιος δικός μας και καλό είναι να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή, σαν Έλληνες που κάνουμε πάντα.

Όλοι περιμένουμε τον άλλον για να βοηθήσει, αλλά ο άλλος είμαστε εμείς.”

Ένα σχόλιο για τον ποδόσφαιρο και το μπάσκετ στο πρωτάθλημα:

“Ότι θέλουμε να πούμε ο καλύτερος φόρος είναι η παρουσία μας στο γήπεδο, το να καθόμαστε από το σπίτι μας και να σχολιάζουμε δεν έχει αποτέλεσμα, πάνω από όλα είναι η παρουσία δίπλα στην ομάδα. Κάποιοι συμφωνούμε, κάποιοι διαφωνούμε με κάποια πράγματα καλό είναι να βλέπουμε τον άλλον στο πρόσωπο.

Η αύρα του γηπέδου είτε θετική είτε αρνητική να αποτυπώνεται και σε αυτούς που πρέπει να πάρουν τα μηνύματα, το να καθόμαστε και να σχολιάζουμε μεταξύ μας κακό στο σύλλογο κάνουμε.

Πηγαίνουμε στο γήπεδο στηρίζουμε την ομάδα και όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά μας. Γι’ αυτό πρέπει να  πας  στο γήπεδο το παιδί σου,  να δει, να βιώσει και να νιώσει το κλίμα του Άρη.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button