ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ψάχνουν τον αντί Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου

Τον αντικαταστάτη του Τούχελ ψάχνουν στην Μπάγερν Μονάχου.

Η αναζήτηση του νέου προπονητή της Μπάγερν Μονάχου εξελίσσεται τόσο άσχημα όσο θα μπορούσε να φανταστεί.

Όπως είναι γνωστό, μετά το τέλος της περιόδου, ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τους Βαυαρούς και η αναζήτηση νέου τεχνικού δεν εξελίσσεται ιδανικά.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ έγινε ο τρίτος προπονητής που απέρριψε πρόταση από την Μπάγερν, μετά τον Τσάμπι Αλόνσο και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ φήμες λένε ότι ο στόχοι Σεμπάστιαν Χένες, Ρόγκερ Σμιντ και Ουνάι Έμερι, έχουν όλοι δεσμευτεί δημοσίως με τους σημερινούς τους συλλόγους.
Με την αναζήτηση να γίνεται όλο και πιο αγωνιώδης, υπάρχουν πέντε υποψήφιοι στους οποίους θα μπορούσε να στραφεί η Μπάγερν για να καλύψει το προπονητικό της κενό.

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΝΤΕ ΤΖΕΡΜΠΙ
Πέρυσι ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, με την εκπληκτική πορεία της Μπράιτον, αλλά η εφετινή χρονιά εξελίσσεται άθλια για τον Ιταλό τεχνικό και την ομάδα του. Ο Ντε Τζέρμπι είναι ένας τεχνικός που θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στο τιμόνι μιας ομάδας που έχει «βαθιές τσέπες» και η οποία θέλει να κυριαρχεί με τη μπάλα, αλλά είναι σαφές ότι δεν αποτελεί κορυφαία επιλογή για καμία ελίτ ομάδα αυτό το καλοκαίρι, αλλά αν υπάρξει αδιέξοδο σε άλλες επαφές, ποιος ξέρει…

ΧΑΝΖΙ ΦΛΙΚ
Ο Χάνζι Φλικ έχει πολλούς υποστηρικτές, ανάμεσα στους διοικούντες των Βαυαρών και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποκαταστήσει τους δεσμούς του ακόμη και με τον Ούλι Χένες, οπότε πιθανή επιστροφή του δεν μοιάζει εντελώς αδιανόητη.
Η Μπάγερν θέλει έναν Γερμανό προπονητή με εμπειρία στη Bundesliga και έναν τεχνικό που συλλέγει τίτλους. Σε 86 παιχνίδια στον σύλλογο μεταξύ 2019 και 2021 κατέκτησε επτά τρόπαια! Το να πειστεί ο Φλικ να επιστρέψει μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι ένα ασφαλές στοίχημα που θα μπορούσε να σταθεροποιήσει την ομάδα σε μια περίοδο κρίσης.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΑΜΟΡΙΜ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση στην προπονητική. Πολλές από τις ελίτ ομάδες της Ευρώπης έχουν εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον προσλάβουν τους τελευταίους 18 μήνες και φαίνεται ότι μια σημαντική κίνηση είναι προ των πυλών.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν χτύπησε φλέβα χρυσού όταν πήρε το ρίσκο του Αλόνσο. Η Μπάγερν ίσως χρειαστεί να κάνει το ίδιο και μπορεί να δικαιωθεί.

OΛΙΒΕΡ ΓΚΛΑΣΝΕΡ
Με τους περισσότερους από τους υποψηφίους να έχουν ήδη αποκλείσει τους εαυτούς τους από την κούρσα, κάποιος σαν τον Όλιβερ Γκλάσνερ της Κρίσταλ Πάλας θα μπορούσε σύντομα να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ο Γκλάσζνερ μπορεί να ήρθε στους Λονδρέζους μόλις τον Φεβρουάριο, αλλά έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλο αντίκτυπο, βγάζοντας τα μέγιστα από τους πιο δημιουργικούς παίκτες των «αετών» και ξαναφτιάχνοντας έναν δεσμό με τους δυσαρεστημένους οπαδούς, πράγματα που χρειάζεται η Μπάγερν από τον νέο της προπονητή.

ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ
Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συλλόγου μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ τον Μάρτιο του 2023 και είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα ονόματα που παραμένει χωρίς δουλειά.
Όταν του δίνεται επαρκής οικονομική στήριξη, το ρεκόρ του Κόντε όσον αφορά την κατάκτηση τροπαίων είναι εξαιρετικό, αλλά μια μετακίνηση στην Μπάγερν θα έφερνε προφανή ερωτήματα σχετικά με την καταλληλότητα του δίπλα σε ένα διοικητικό συμβούλιο σημαίνοντες παράγοντες που έχουν άποψη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button