ΑπόψειςΜπάσκετ

Χωρίς επιλεκτική μνήμη…

Λίγο καθυστερημένα αλλά ας χαλάσω λίγο την καλοκαιρινή μας ηρεμία με δύο τρία πραγματάκια.

Διαβάζω στα Αρειανά Sites  ότι το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, με την οποία είχε ανασταλεί η εκτέλεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης. “Η απόφαση αυτή δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις πληγές του παρελθόντος” γράφουν σχολιάζοντας την είδηση.

Μάλιστα… Άρα αυτόματα βγαίνει από το κάδρο των ευθυνών η νυν διοίκηση της ΚΑΕ! Μάλιστα. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με την σειρά για να βγάλουμε μια άκρη και αν κάτι κάνω λάθος το διορθώνω. Το 2015 ήρθε η «λαίλαπα» Λάσκαρη και στην συνέχεια μετά από 3 χρόνια τον διαδέχτηκε (ή συνέχισε για μερικούς) ο «καταστροφέας» Γουλιέλμος, ο οποίος παρέδωσε πριν μερικούς μήνες την ΚΑΕ στην σημερινή κατάσταση.

Για να ρωτήσω τώρα εγώ:

1ον– Πόσα χρέη είχε η ΚΑΕ το 2015; Ήταν βιώσιμη εκείνη την στιγμή και την χρέωσαν οι επόμενοι;

2ον – Πόσα χρέη άφησε το τέλος του καταστροφικού διδύμου Λάσκαρη-Γουλιέλμου; Αφού πέρασαν 6 χρόνια τα δύο από τα οποία η ομάδα μπήκε στην 4αδα και ξανά έπαιξε Ευρώπη, αντί να βρεθεί απέναντι στο μπασκετικό κοκκινόχωμα με το οποίο ήταν αγκαλιά το΄15.

3ον – ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ μέχρι το΄15;

4ον – ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΥΓ 1. Το ’15 έλεγαν με στομφο ότι έφεραν τον Λάσκαρη

ΥΓ 2. Το ‘18 έβριζαν τον Λάσκαρη.

ΥΓ 3. Το ‘20 μάθαμε ότι απλά έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί που δίνουν την ομάδα λες και παρέδωσαν ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button