ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Η μεγάλη προσπάθεια του Yellow Radio για την επιστροφή στα ερτζιανά

Οι μέρες κυλούν, η μεγάλη προσπάθεια του Yellow Radio για την επιστροφή στα ερτζιανά συνεχίζεται, μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο, με την αβεβαιότητα στην κοινωνία και στην οικονομία, αντί να μειώνεται, να αυξάνεται.

Θα μιλήσουμε ανοιχτά και απλά… Χωρίς πολλά λόγια ή υπεκφυγές. Το Yellow Radio θέλει να επιστρέψει στα ερτζιανά και θα επιστρέψει. Επιβάλλεται όμως, αυτό να γίνει με την διασφάλιση δυο ζωτικών στοιχειών-δικλείδων: να παραμείνει ανεξάρτητο και να μην βάλει σε κίνδυνο την βιωσιμότητα του.

Καλώς ή κακώς, το ραδιόφωνο αυτό στηρίχθηκε επί πέντε χρόνια στις δικές του δυνάμεις και στις επιχειρήσεις που προβάλλονταν και προβάλλονται διαφημιστικά μέσω του προγράμματος του. Δεν είχε και δεν έχει κάποιον μεγάλο επενδυτή ή χρηματοδότη από πίσω, ούτε την τεράστια οικονομική επιφάνεια για να κάνει χωρίς στρατηγική και σχεδιασμό το «επόμενο βήμα». Πρέπει να βαδίσουμε πολύ προσεκτικά, επειδή όλοι οι συντελεστές του, συμφωνούμε και επιμένουμε να το κρατήσουμε δυναμικό, ανεξάρτητο, βιώσιμο.

Με αυτές τις ξεκάθαρες αρχές, η επιστροφή του Yellow Radio θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμη, προκειμένου να επιστρέψει στα ερτζιανά, μέχρι να ξεκαθαρίσει η γενικότερη κατάσταση αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί σε όλη την χώρα με τον κορωνοϊό, την οικονομική κρίση και τις πολιτικές εξελίξεις, μέσα σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον στο Αιγαίο. «Καλύτερα να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη, συνεχίζοντας την προσπάθεια με σταθερά βήματα, παρά να βάλουμε σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του σταθμού, κάνοντας ένα μετέωρο και ασταθές βήμα». Αυτά είναι τα λόγια, οι σκέψεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό όλων μας.

Με αυτά τα δεδομένα, το Yellow Radio από την Δευτέρα 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει αρχικά ιντερνετικά και πάλι το δυναμικό πρόγραμμα ενημέρωσης των φίλων ακροατών, με καθημερινές εκπομπές και πλούσιο ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από τα 3-5 Πηγάδια, εκεί όπου βρίσκεται ο απεσταλμένος μας Νίκος Οικονόμου. Η ενημέρωση θα συνεχιστεί κανονικά μέσα από το ίντερνετ: από τις εφαρμογές Ios και Android, από τις πύλες των ιντερνετικών ραδιοφώνων (π.χ. e-radio) και φυσικά από το σάιτ του σταθμού yellowradio.gr, το οποίο καθημερινά θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ, φωτογραφίες, συνεντεύξεις, αλλά και μέσα από το οποίο ακούτε live όλο το πρόγραμμα.

Παράλληλα, η δική μας προσπάθεια θα συνεχιστεί για να μειωθεί η απόσταση μέχρι την ημέρα επιστροφής στην νέα μας συχνότητα.

Θέλουμε επίσης εδώ, να ανακοινώσουμε την πρωτοβουλία να στραφούμε στην στήριξη και του απλού κόσμου, μέσω συνδρομών. Για το ζωτικής σημασίας αυτό θέμα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button