Ποδόσφαιρο

Χωρίς βασικό τερματοφύλακα η προετοιμασία στη διακοπή του πρωταθλήματος

Σειρά ατυχών γεγονότων στον Άρη, ιδίως στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς οι «κίτρινοι» τις επόμενες μέρες θα προπονούνται χωρίς βασικό τερματοφύλακα.

Ο Χούλιαν Κουέστα, όπως είναι γνωστό, είναι σοβαρά τραυματίας και πρόκειται να λείψει από τα γήπεδα τους επόμενους μήνες. Έτσι, ο Άρης συνέχισε την πορεία του με τον 21χρονο, Φαμπιάν Έμαν.

Ο Αυστριακός, όμως, είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής του ομάδας της Κ21 και έτσι θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και να προπονηθεί με τη χώρα του.

Στον Άρη αυτό σημαίνει, επομένως, πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι μια περίοδος προετοιμασίας χωρίς τερματοφύλακα. Η επόμενη λύση του Τόλη Τερζή για τη θέση του «άσσου» είναι ο Τσιλιγγίρης και ο Παρίσης.

Ο πρώτος είναι 19 χρονών, από τα μικρότερα τμήματα της ομάδας και υπέγραψε πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη.

Ο Παρίσης, από την άλλη, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» αλλά αγωνίζεται στην Κ19 της ομάδας και ήταν στην αποστολή του φιλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου, πριν λίγες εβδομάδες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button