Ποδόσφαιρο

Χωρίς άλλη αναβολή, 21-22 Οκτωβρίου σέντρα στην Football League

Κανονικά στις 21-22 Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, όπως αποφασίστηκε έπειτα από την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Tην προσεχή εβδομάδα όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, θα αρχίσει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για το εάν το πρωτάθλημα θα άρχιζε κανονικά ή όχι. Έπειτα από την συνάντηση αυτή ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, ενημέρωσε τις ομάδες ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά την προσεχή εβδομάδα, ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των φακέλων.

Παράλληλα μεταξύ άλλων τους μετέφερε ότι πριν από την σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο, στο οποίο θα ξεκαθαριστεί ότι καμία από τις ομάδες οι οποίες θα έχουν θέμα με τον φάκελο αδειοδότησης και δεν θα καταφέρουν τελικά να την εξασφαλίσουν, δεν θα κινηθεί νομικά κάτι το οποίο θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Όσον αφορά την πλευρά της πολιτείας αναμένεται, να καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να λυθεί το θέμα με τα μέλη της ΕΕΑ, και την προσεχή εβδομάδα να γίνει η εξέταση των φακέλων των ομάδων, προκειμένου το πρωτάθλημα να αρχίσει χωρίς εκκρεμότητες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button